Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i zdrowy pomysł na obiad .
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 823
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 101
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 197
Polecam, pychota.
Odsłon: 487
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 281
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 823
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 101
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 197
Polecam, pychota.
Odsłon: 487
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 281
Składniki
Polędwicę kroimy w grubą kostkę(około 16 kawałów) , oprószamy przyprawami i pozostawiamy na 30 minut do przegryzienia. Cebulę kroimy w cząstki (cebula kroimy na pół i każda z części na 3) . Boczek kroimy na prostokąty, paprykę w grubą kostkę.
Gdy indyka mamy gotowego, nabijamy na wykałaczki w następującej kolejności.: indyk-papryka-boczek-cebula-indyk-papryka-boczek-cebula-indyk-papryka-boczek-cebula-indyk . Gotowe szaszłyki pieczemy na dobrze rozgrzanym grillu około 20 minut lub w piekarniku w temperaturze 200 °C przez 30 minut