Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szaszłyki w kolejnej odsłonie:) Mięso przekładane cebulą, bardzo treściwe, raczej cięższe niż lżejsze danie, takie typowo męskie.
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7029
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6087
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1791
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7029
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6087
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1791
Składniki
Polędwiczki kroimy w plastry. Dodajemy olej, przyprawę gyros i dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki na minimum 2 godziny, najlepiej na całą noc.
Na patyczki do szaszłyków nawlekamy na przemian mięso i plastry cebuli.
Szaszłyki grllujemy na grillu do momentu aż mieso i cebula będą miękkie.