Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szaszłyki w kolejnej odsłonie:) Mięso przekładane cebulą, bardzo treściwe, raczej cięższe niż lżejsze danie, takie typowo męskie.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 752
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424911
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10683
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 752
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424911
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10683
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Składniki
Polędwiczki kroimy w plastry. Dodajemy olej, przyprawę gyros i dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki na minimum 2 godziny, najlepiej na całą noc.
Na patyczki do szaszłyków nawlekamy na przemian mięso i plastry cebuli.
Szaszłyki grllujemy na grillu do momentu aż mieso i cebula będą miękkie.