Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szaszłyki w kolejnej odsłonie:) Mięso przekładane cebulą, bardzo treściwe, raczej cięższe niż lżejsze danie, takie typowo męskie.
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 138
Szukasz szybkiej, a zarazem pożywnej przekąski do pracy? Nasza lekka sałatka...
Odsłon: 683
Delikatna, zabielana śmietaną zupa pomidorowa na wywarze drobiowym. Doskonały...
Odsłon: 107
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 138
Szukasz szybkiej, a zarazem pożywnej przekąski do pracy? Nasza lekka sałatka...
Odsłon: 683
Delikatna, zabielana śmietaną zupa pomidorowa na wywarze drobiowym. Doskonały...
Odsłon: 107
Składniki
Polędwiczki kroimy w plastry. Dodajemy olej, przyprawę gyros i dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki na minimum 2 godziny, najlepiej na całą noc.
Na patyczki do szaszłyków nawlekamy na przemian mięso i plastry cebuli.
Szaszłyki grllujemy na grillu do momentu aż mieso i cebula będą miękkie.