Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10609
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3249
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2380
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10609
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3249
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2380
Składniki
Kiełbaski oraz parówki pokrój na kawałki. Przełóż do miski. Pierś z kurczaka opłucz, osusz i pokrój w większą kostkę. Również włóż do miski.
Wymieszaj piwo z olejem. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek oraz sól i pieprz do smaku. Polej mięso. Odstaw do lodówki na 2 godziny.
Opłucz paprykę, pozbaw gniazda nasiennego i pokrój na kawałki. Cebulę obierz i pokrój na kawałki. Przygotuj patyczki do szaszłyków. Nadziewaj kiełbaskę, parówki, fileta, cebulę oraz paprykę na przemian. Opiekaj na patelni grillowej po kilka minut z każdej strony.