Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 58
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 721
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 58
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 721
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w dużą kostke, wymieszać z musztardą, doprawić solą, ziołami i innymi przyprawami, odstawić na noc do lodówki, 2. boczek pokroić w platerki, cebulę, czosnek, paprykę i pieczarki pokroić, 3. mięso wymieszać z boczkiem i warzywami, lekko jeszcze posolic, włożyć do naczynia, piec ok 60-70 min, w 180 st, smacznego