Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu, jakie danie wegetariańskie podać na grillu? Doskonale sprawdzą się warzywne szaszłyki. Dodaj do nich kolorowe papryki, cukinię, a także czerwoną i białą cebulę. Wszystko wystarczy posmarować marynatą na bazie oleju roślinnego i ulubionych przypraw. Zdrowa opcja z rusztu gotowa.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 91
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3970
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 137
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 91
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3970
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 137
Składniki
Wszystkie warzywa umyj, następnie pokrój cukinię i cebule w plastry, a paprykę w dosyć duże kwadraty.
Nadziej warzywa naprzemiennie na patyczki do grilla, aż do wykorzystania wszystkich składników.
W miseczce przygotuj marynatę, do oliwy lub oleju wsyp paprykę słodką, wędzoną, czosnek, sól i pieprz wszystko wymieszaj. Posmaruj dokładnie szaszłyki, odstaw na kilka minut.
Grilluj warzywa na małym ogniu przez około pół godziny co jakiś czas przekręcając szaszłyki.