Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu, jakie danie wegetariańskie podać na grillu? Doskonale sprawdzą się warzywne szaszłyki. Dodaj do nich kolorowe papryki, cukinię, a także czerwoną i białą cebulę. Wszystko wystarczy posmarować marynatą na bazie oleju roślinnego i ulubionych przypraw. Zdrowa opcja z rusztu gotowa.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 82
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18664
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7148
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30784
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 82
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18664
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7148
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30784
Składniki
Wszystkie warzywa umyj, następnie pokrój cukinię i cebule w plastry, a paprykę w dosyć duże kwadraty.
Nadziej warzywa naprzemiennie na patyczki do grilla, aż do wykorzystania wszystkich składników.
W miseczce przygotuj marynatę, do oliwy lub oleju wsyp paprykę słodką, wędzoną, czosnek, sól i pieprz wszystko wymieszaj. Posmaruj dokładnie szaszłyki, odstaw na kilka minut.
Grilluj warzywa na małym ogniu przez około pół godziny co jakiś czas przekręcając szaszłyki.