Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na śniadanie, obiad lub kolację. W sezonie można upiec takie szaszłyki na grillu poza sezonem w piekarniku lub na grillu elektrycznym.
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 265
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29093
Przepis na leniwe pierogi dyniowe czyli kluski z twarogu, dyni hokkaido, mąki...
Odsłon: 165
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Schab po cygańsku to pyszny i fajny pomysł na obiad. Bardzo często go przygot...
Odsłon: 33709
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 265
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29093
Przepis na leniwe pierogi dyniowe czyli kluski z twarogu, dyni hokkaido, mąki...
Odsłon: 165
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Schab po cygańsku to pyszny i fajny pomysł na obiad. Bardzo często go przygot...
Odsłon: 33709
Składniki
Kiełbasę kroimy w plasterki, paprykę w kostkę, a cebule w talarki. Na patyczki do szaszłyków nadziewamy plasterki kiełbasy przekładając je cebulą, papryką i pepperoni. Gotowe szaszłyki układamy na aluminiowej tacce, skrapiamy olejem i pieczemy lub grillujemy. Gotowe szaszłyki podajemy z dodatkiem świeżego chleba i keczupem lub/oraz musztardą.