Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny i smaczny sznycel babci Stefci.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 50
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 13
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 295
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1399
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 50
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 13
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 295
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1399
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu i ostudzić. Dodać mięso, jajko, posiekany koperek, paprykę wędzoną, przyprawić do smaku i dokładnie wyrobić masę, gdy będzie za rzadka dodać bułki tartej. Na dłoni formować sznycle, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać do obiadu, wybornie smakują polane sosem koperkowym.