Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny i smaczny sznycel babci Stefci.
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2177
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2177
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu i ostudzić. Dodać mięso, jajko, posiekany koperek, paprykę wędzoną, przyprawić do smaku i dokładnie wyrobić masę, gdy będzie za rzadka dodać bułki tartej. Na dłoni formować sznycle, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać do obiadu, wybornie smakują polane sosem koperkowym.