Dania główne Przepis na:
3-4 os. | 30 min | łatwe | przystępne |
Kotlety opłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym. Położyć na desce ,delikatnie rozbić mięso (jak najcieniej). Każdy kotlet oprószyć solą i pieprzem. Obtoczyć w mące ,następnie w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym smalcu na rumiano (ok. 3-4 min z każdej strony).
Na skróty
Komentarze do przepisu (11)

BEATA1978 17 stycznia 2014Zgłoś do usunięcia
Oj, dawno nie jadłam cielęcinki.4 Kto głosował? | Odpowiedz

taura 17 stycznia 2014Zgłoś do usunięcia
Dobre żarełko :)5 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 16 stycznia 2014Zgłoś do usunięcia
piekne te kotleciki a ja nie pamietam kiedy jadlam ostatni raz cielecinke-mozna chociaz popatrzec..haha7 Kto głosował? | Odpowiedz

Ewaaa 16 stycznia 2014Zgłoś do usunięcia
pycha, żeby tylko cielęcinka tańsza była :( Odpowiedzi: 5 ▼7 Kto głosował? | Odpowiedz

figg 16 stycznia 2014Zgłoś do usunięcia
No i proste przyprawy a ile smaku a do tego twoja surówka z ogórka:-))7 Kto głosował? | Odpowiedz

kstr54 16 stycznia 2014Zgłoś do usunięcia
mmm! pycha i do tego duuuzo surowki obojetnie jakiej7 Kto głosował? | Odpowiedz