Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 105
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 186
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1262
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 500
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 105
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 186
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1262
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 500
Składniki
Kotlety opłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym. Położyć na desce ,delikatnie rozbić mięso (jak najcieniej). Każdy kotlet oprószyć solą i pieprzem. Obtoczyć w mące ,następnie w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym smalcu na rumiano (ok. 3-4 min z każdej strony).