Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 205
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 429
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 461
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 205
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 429
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 461
Składniki
Kotlety opłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym. Położyć na desce ,delikatnie rozbić mięso (jak najcieniej). Każdy kotlet oprószyć solą i pieprzem. Obtoczyć w mące ,następnie w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym smalcu na rumiano (ok. 3-4 min z każdej strony).