Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30948
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3649
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4759
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30948
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3649
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4759
Składniki
Kotlety opłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym. Położyć na desce ,delikatnie rozbić mięso (jak najcieniej). Każdy kotlet oprószyć solą i pieprzem. Obtoczyć w mące ,następnie w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym smalcu na rumiano (ok. 3-4 min z każdej strony).