Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spory kawałek szynki wieprzowej obsmażony i podany z sadzonym jajem to sycąca propozycja obiadowa ;)
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 109
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 127
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 150
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 79
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 109
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 127
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 150
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 79
Składniki
Mięso umyć, rozklepać młotkiem i przyprawić. Następnie panierować najpierw w mące, potem roztrzepanym, jednym jaju i na końcu w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Na osobnej patelni zrobić jaja sadzone. Na usmażonym sznyclu położyć jajo sadzone. Podawać np. z frytkami. Smacznego!