Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spory kawałek szynki wieprzowej obsmażony i podany z sadzonym jajem to sycąca propozycja obiadowa ;)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2376
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4492
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1517
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 449
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2376
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4492
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1517
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 449
Składniki
Mięso umyć, rozklepać młotkiem i przyprawić. Następnie panierować najpierw w mące, potem roztrzepanym, jednym jaju i na końcu w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Na osobnej patelni zrobić jaja sadzone. Na usmażonym sznyclu położyć jajo sadzone. Podawać np. z frytkami. Smacznego!