Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spory kawałek szynki wieprzowej obsmażony i podany z sadzonym jajem to sycąca propozycja obiadowa ;)
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 162
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22383
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 198
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 162
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22383
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 198
Składniki
Mięso umyć, rozklepać młotkiem i przyprawić. Następnie panierować najpierw w mące, potem roztrzepanym, jednym jaju i na końcu w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Na osobnej patelni zrobić jaja sadzone. Na usmażonym sznyclu położyć jajo sadzone. Podawać np. z frytkami. Smacznego!