Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i smaczne danie na niedzielny obiad
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15074
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2345
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8872
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15074
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2345
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8872
Składniki
Mięso opłukać, pozbyć się tłuszczu i błonek, dokładnie osuszyć ręcznikiem papierowym. Pokroić w średnią kostkę, przełożyć do miski, wbić jajka i dodać resztę składników. Doprawić do smaku solą i pieprzem i bardzo dokładnie wymieszać. Gotową masę kłaść większą łyżką na gorący tłuszcz, smażyć z obu stron na rumiano na dosyć wolnym ogniu. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym, podawać z sosem chrzanowym posypanym natką pietruszki i pomidorkami koktajlowymi posypanymi czarnym pieprzem. SMACZNEGO.