Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i smaczne danie na niedzielny obiad
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31051
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3691
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5968
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31051
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3691
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5968
Składniki
Mięso opłukać, pozbyć się tłuszczu i błonek, dokładnie osuszyć ręcznikiem papierowym. Pokroić w średnią kostkę, przełożyć do miski, wbić jajka i dodać resztę składników. Doprawić do smaku solą i pieprzem i bardzo dokładnie wymieszać. Gotową masę kłaść większą łyżką na gorący tłuszcz, smażyć z obu stron na rumiano na dosyć wolnym ogniu. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym, podawać z sosem chrzanowym posypanym natką pietruszki i pomidorkami koktajlowymi posypanymi czarnym pieprzem. SMACZNEGO.