Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szpinakowe marzenie...mniammmm
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424803
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10646
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336934
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4743
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424803
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10646
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336934
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4743
Składniki
Na patelni rozgrzewamy oliwę, szklimy na niej drobno pokrojoną cebulkę. Następnie dodajemy rozmrożony i odciśnięty szpinak /najlepszy jest ten w brykietach/. Wyciskamy czosnek, solimy, pieprzymy, dodajemy gałkę muszkatołową. Po około 10 minutach dodajemy masło i jogurt naturalny. Po następnych 5 minutach dodajemy ser żółty i dokładnie wszystko mieszamy. Gdy nasz "sos" jest gotowy dodajemy ugotowany aldente makaron spaghetti i dokładnie wszystko mieszamy. Danie podajemy lekko posypane ostra papryką.