Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 173 Ocena: 4826
Dodano: 03.02.2012
Odsłon: 52140
3-4 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Grzyby namaczam w ciepłej wodzie ok 30 min.Mięso kroję,rozbijam i przyprawiam solą oraz pieprzem.Smażę w rondlu każdy kotlet kilka minut.Na rozgrzany tłuszcz(po usmażeniu mięsa) wrzucam posiekaną cebulkę i mąkę,podsmażam do momentu,aż zasmażka zmieni barwę na ciemniejszą.Wlewam wodę,wrzucam mięso,kilka listków laurowych i pokrojone grzyby.Doprawiam solą i pieprzem...duszę wszystko ok godzinki(czasem 1,5).
SMACZNEGO
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

agatokaj 03 lutego 2012Zgłoś do usunięcia
do ulubionych4 Kto głosował? | Odpowiedz

irma 03 lutego 2012Zgłoś do usunięcia
Zgadzań się , pyszności)))4 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 03 lutego 2012Zgłoś do usunięcia
PYSZNOŚCI3 Kto głosował? | Odpowiedz