Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...pyszne mięsko,wspaniale smakuje z kaszą lub kluseczkami :-)
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20597
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2290
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 44
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20597
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2290
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 44
Składniki
Grzyby namaczam w ciepłej wodzie ok 30 min.Mięso kroję,rozbijam i przyprawiam solą oraz pieprzem.Smażę w rondlu każdy kotlet kilka minut.Na rozgrzany tłuszcz(po usmażeniu mięsa) wrzucam posiekaną cebulkę i mąkę,podsmażam do momentu,aż zasmażka zmieni barwę na ciemniejszą.Wlewam wodę,wrzucam mięso,kilka listków laurowych i pokrojone grzyby.Doprawiam solą i pieprzem...duszę wszystko ok godzinki(czasem 1,5).
SMACZNEGO