Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka fasolka po bretońsku podana ze świeżą bagietką
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84902
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2205
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9782
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3533
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6886
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84902
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2205
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9782
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3533
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6886
Składniki
Cebulę posiekać i podsmażyć, kiełbasę pokroić w plasterki i podsmażyć. Do garnka wlać wodę, dodać liście laurowe, ziele angielskie, podgotować, dodać koncentrat pomidorowy i wymieszać. Wrzucić kiełbasę z cebulą. Następnie dodać fasolę, pomidory z puszki. Doprawić ziołami, solą, pieprzem, startym czosnkiem, wymieszać, pogotować jeszcze chwilę razem. Podawać ze świeżym pieczywem Smacznego