Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka fasolka po bretońsku podana ze świeżą bagietką
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 116
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 144
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4208
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8687
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 116
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 144
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4208
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8687
Składniki
Cebulę posiekać i podsmażyć, kiełbasę pokroić w plasterki i podsmażyć. Do garnka wlać wodę, dodać liście laurowe, ziele angielskie, podgotować, dodać koncentrat pomidorowy i wymieszać. Wrzucić kiełbasę z cebulą. Następnie dodać fasolę, pomidory z puszki. Doprawić ziołami, solą, pieprzem, startym czosnkiem, wymieszać, pogotować jeszcze chwilę razem. Podawać ze świeżym pieczywem Smacznego