Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3283
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1282
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1787
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 582
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3283
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1282
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1787
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 582
Składniki
Ugotować ziemniaki. W międzyczasie: Na rozgrzany olej wrzucić pokrojone w większe kawałki mięso i podsmażyć. Kiedy mięso się zrumieni wlać ok 1/4 szklanki wody. Przyprawić solą, pieprzem, czosnkiem i ziarnami gorczycy. Gotować na dużym ogniu przez kilka minut, aż mięso będzie miękkie. Ugotowane ziemniaki przecisnąć przez praskę lub rozgnieść. Dodać kilka łyżek śmietany i pokrojone liście szpinaku. wszystko razem wymieszać i podawać. Smacznego