Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17692
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1797
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15389
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5982
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9121
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17692
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1797
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15389
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5982
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9121
Składniki
Ugotować ziemniaki. W międzyczasie: Na rozgrzany olej wrzucić pokrojone w większe kawałki mięso i podsmażyć. Kiedy mięso się zrumieni wlać ok 1/4 szklanki wody. Przyprawić solą, pieprzem, czosnkiem i ziarnami gorczycy. Gotować na dużym ogniu przez kilka minut, aż mięso będzie miękkie. Ugotowane ziemniaki przecisnąć przez praskę lub rozgnieść. Dodać kilka łyżek śmietany i pokrojone liście szpinaku. wszystko razem wymieszać i podawać. Smacznego