Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 13542
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41989
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5101
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45886
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 13542
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41989
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5101
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45886
Składniki
Ugotować ziemniaki. W międzyczasie: Na rozgrzany olej wrzucić pokrojone w większe kawałki mięso i podsmażyć. Kiedy mięso się zrumieni wlać ok 1/4 szklanki wody. Przyprawić solą, pieprzem, czosnkiem i ziarnami gorczycy. Gotować na dużym ogniu przez kilka minut, aż mięso będzie miękkie. Ugotowane ziemniaki przecisnąć przez praskę lub rozgnieść. Dodać kilka łyżek śmietany i pokrojone liście szpinaku. wszystko razem wymieszać i podawać. Smacznego