Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 201
Przepis dnia
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 3826
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 44
Prosty przepis na mus z rabarbaru. Tylko 2 składniki! Stanowi idealny dodatek...
Odsłon: 1670
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3306
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 201
Przepis dnia
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 3826
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 44
Prosty przepis na mus z rabarbaru. Tylko 2 składniki! Stanowi idealny dodatek...
Odsłon: 1670
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3306
Składniki
Ugotować ziemniaki. W międzyczasie: Na rozgrzany olej wrzucić pokrojone w większe kawałki mięso i podsmażyć. Kiedy mięso się zrumieni wlać ok 1/4 szklanki wody. Przyprawić solą, pieprzem, czosnkiem i ziarnami gorczycy. Gotować na dużym ogniu przez kilka minut, aż mięso będzie miękkie. Ugotowane ziemniaki przecisnąć przez praskę lub rozgnieść. Dodać kilka łyżek śmietany i pokrojone liście szpinaku. wszystko razem wymieszać i podawać. Smacznego