Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintne danie w 20 minut nie tylko na obiad.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7674
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 93
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 103
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1258476
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7674
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 93
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 103
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1258476
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Na rozgrzany tłuszcz wrzucamy krewetki, pokrojone w słupki warzywa, grzyby, pędy bambusa, posiekaną szalotkę, pora pokrojonego krążki, posiekany czosnek, dodajemy sosy, cukier, razem smażymy kilka minut na największym płomieniu, cały czas mieszając. Na koniec zagęszczamy mąką wymieszaną z przegotowaną (zimną) wodą. Chwilę dusimy. Podajemy z ugotowanym makaronem.