Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i smacznie. Polecam.
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 177
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 294
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 75
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 177
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 294
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 75
Składniki
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Na głębokiej patelni rozgrzać olej rzepakowy z masłem. Dodać pokrojone w kostkę cebulę, czosnek i białą część pora. Smażyć na wolnym ogniu kilka minut, mieszać. Dodać mielone mięso z indyka. Porozdrabniać mięso na patelni na malutkie kawałki. Mieszać, smażyć aż mięso straci surowość. Dodać pomidory z puszki i pesto. Dusić ok 20 min. Mieszać od czasu do czasu. Dodać czerwoną czubrycę, pieprz młotkowany z kolendrą i cukier, sól do smaku. Gotowe. Na talerzach ułożyć makaron, a na makaronie porcje przygotowanego sosu. Osypać wiórkami żółtego sera. Zajadać. Smacznego.