Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz czasu lub ochoty na przygotowanie skomplikowane obiadu? Skorzystaj z naszej propozycji. Wystarczy, że ugotujesz makaron, a cukinię przesmażysz z czosnkiem. Całość doprawisz do smaku i podasz ze startym parmezanem. Szybko, prosto i smacznie!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 487
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16722
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 415
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 487
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16722
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 415
Składniki
Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Cukinię umyj, osusz i pokrój w plastry.
Na patelni rozgrzej oliwę, dodaj cukinię i przeciśnięty przez praskę czosnek. Całość smaż do momentu, aż cukinia zmięknie. Następnie zdejmij z ognia, dopraw do smaku solą, pieprzem i odrobiną majeranku.
Ugotowany makaron przełóż na patelnię i wymieszaj z cukinią.
Gotowe danie serwuj posypane startym parmezanem.