Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz czasu lub ochoty na przygotowanie skomplikowane obiadu? Skorzystaj z naszej propozycji. Wystarczy, że ugotujesz makaron, a cukinię przesmażysz z czosnkiem. Całość doprawisz do smaku i podasz ze startym parmezanem. Szybko, prosto i smacznie!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4481
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12148
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6898
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5646
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4481
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12148
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6898
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5646
Składniki
Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Cukinię umyj, osusz i pokrój w plastry.
Na patelni rozgrzej oliwę, dodaj cukinię i przeciśnięty przez praskę czosnek. Całość smaż do momentu, aż cukinia zmięknie. Następnie zdejmij z ognia, dopraw do smaku solą, pieprzem i odrobiną majeranku.
Ugotowany makaron przełóż na patelnię i wymieszaj z cukinią.
Gotowe danie serwuj posypane startym parmezanem.