Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla tradycyjnych, dzieciaki się zajadają :)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1508
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231897
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1508
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231897
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Składniki
Kapustę zsiekać na drobno, dodać mięso oraz pozostałe składniki.
Wszystko razem wymieszać.
formować drobne kotleciki, obtaczać w mące, smażyć z dwu stron na rozgrzanym tłuszczu. ja używam smalcu.
Obsmażone gołąbki przekładać do rondla z gotującą wodą z dodatkiem kostki rosołowej. Spód wykładam liśćmi kapusty, jak przy tradycyjnych gołąbkach. Gotować 40-60min, podawać z sosem pomidorowym lub grzybowym.
smacznego!