Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo smaczny makaron z dodatkiem chrupiacego boczku i rukoli
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8381
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 494
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8381
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 494
Składniki
Pomidory, mozzarelle, czosnek i bazylie wymieszac razem, przyprawic.Boczek smazyc na patelni az tluszcz sie wytopi a boczek bedzie chrupiacy.Nastepnie wrzycic makaron i smazyc przez chwilke. Polaczyc z reszta skladnikow i doprawic do smaku.