Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo smaczny makaron z dodatkiem chrupiacego boczku i rukoli
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 374
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 168
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 374
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 168
Składniki
Pomidory, mozzarelle, czosnek i bazylie wymieszac razem, przyprawic.Boczek smazyc na patelni az tluszcz sie wytopi a boczek bedzie chrupiacy.Nastepnie wrzycic makaron i smazyc przez chwilke. Polaczyc z reszta skladnikow i doprawic do smaku.