Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad na co dzień i od święta. To soczysty, miękki, pełen ziołowego aromatu kawałek mięsa, doskonały na rodzinny obiad. Idealny do ziemniaczków i surówki.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3043
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 386
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 109
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1939
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12741
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3043
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 386
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 109
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1939
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12741
Składniki
Wieprzowiną umyć, osuszyć, pokroić na 1cm plastry. Każdy plaster natrzeć z dwóch stron solą, pieprzem i tymiankiem. Odstawić w chłodne miejsce na minimum 30minut. Brytfannę posmarować olejem, ułożyć mniej mięso, posmarować je miodem, posypać z wierzchu tymiankiem i zalać piwem. Piec 80-90minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, podlewając od czasu do czasu powstałym sosem.