Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad na co dzień i od święta. To soczysty, miękki, pełen ziołowego aromatu kawałek mięsa, doskonały na rodzinny obiad. Idealny do ziemniaczków i surówki.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5523
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1018
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5126
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5523
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1018
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5126
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Składniki
Wieprzowiną umyć, osuszyć, pokroić na 1cm plastry. Każdy plaster natrzeć z dwóch stron solą, pieprzem i tymiankiem. Odstawić w chłodne miejsce na minimum 30minut. Brytfannę posmarować olejem, ułożyć mniej mięso, posmarować je miodem, posypać z wierzchu tymiankiem i zalać piwem. Piec 80-90minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, podlewając od czasu do czasu powstałym sosem.