Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad na co dzień i od święta. To soczysty, miękki, pełen ziołowego aromatu kawałek mięsa, doskonały na rodzinny obiad. Idealny do ziemniaczków i surówki.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 358145
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 175
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 358145
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 175
Składniki
Wieprzowiną umyć, osuszyć, pokroić na 1cm plastry. Każdy plaster natrzeć z dwóch stron solą, pieprzem i tymiankiem. Odstawić w chłodne miejsce na minimum 30minut. Brytfannę posmarować olejem, ułożyć mniej mięso, posmarować je miodem, posypać z wierzchu tymiankiem i zalać piwem. Piec 80-90minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, podlewając od czasu do czasu powstałym sosem.