Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad na co dzień i od święta. To soczysty, miękki, pełen ziołowego aromatu kawałek mięsa, doskonały na rodzinny obiad. Idealny do ziemniaczków i surówki.
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 54
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 43
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 183
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 54
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 43
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 183
Składniki
Wieprzowiną umyć, osuszyć, pokroić na 1cm plastry. Każdy plaster natrzeć z dwóch stron solą, pieprzem i tymiankiem. Odstawić w chłodne miejsce na minimum 30minut. Brytfannę posmarować olejem, ułożyć mniej mięso, posmarować je miodem, posypać z wierzchu tymiankiem i zalać piwem. Piec 80-90minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, podlewając od czasu do czasu powstałym sosem.