Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomysł na szybkie tagiatelle ze szpinakiem, brokułami i pomidorkami w sosie śmietanowym
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3829
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1521
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 172
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 327
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 201
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3829
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1521
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 172
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 327
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 201
Składniki
Brokuły podzielić na różyczki i ugotować. Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Cebulę posiekać i podsmażyć na oliwie na patelni, po chwili dodać starty czosnek. Następnie dodać liście szpinaku i podsmażyć chwilę mieszając co jakiś czas. Dodać śmietanę, pokrojoną na kawalki mozzarellę, przyprawić solą, pieprzem. Pod koniec dodać brokuły i pokrojone pomidorki. Wymieszać i podgotować jeszcze chwilę razem. Przygotowanym sosem z warzywami polać makaron. Smacznego