Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomysł na szybkie tagiatelle ze szpinakiem, brokułami i pomidorkami w sosie śmietanowym
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 206
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 33
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17438
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 206
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 33
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17438
Składniki
Brokuły podzielić na różyczki i ugotować. Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Cebulę posiekać i podsmażyć na oliwie na patelni, po chwili dodać starty czosnek. Następnie dodać liście szpinaku i podsmażyć chwilę mieszając co jakiś czas. Dodać śmietanę, pokrojoną na kawalki mozzarellę, przyprawić solą, pieprzem. Pod koniec dodać brokuły i pokrojone pomidorki. Wymieszać i podgotować jeszcze chwilę razem. Przygotowanym sosem z warzywami polać makaron. Smacznego