Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostszy, najszybszy i (zdaniem moich Dziewczyn) najsmaczniejszy makaron! Przygotowanie go zajmuje tyle czasu, ile ugotowanie makaronu! A jakie pyszności! Oto wstążki z czosnkiem i oliwą!
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2367
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18119
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2074
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2367
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18119
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2074
Składniki
Na gorącą patelnię wlej oliwę, wrzuć obrany i rozgnieciony czosnek. Podsmaż go na złoty kolor, ale nie przypal. Usmażony czosnek zdejmij z patelni. Makaron ugotuj "al dente" wg przepisu na opakowaniu, odcedź i wrzuć na patelnię z oliwą. Wymieszaj dokładnie.
Na talerze wyłóż rukolę i pomidorki pokrojone na połówki. Skrop delikatnie oliwą. Wyłóż makaron i podawaj. Możesz posypać świeżo startym parmezanem.