Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostszy, najszybszy i (zdaniem moich Dziewczyn) najsmaczniejszy makaron! Przygotowanie go zajmuje tyle czasu, ile ugotowanie makaronu! A jakie pyszności! Oto wstążki z czosnkiem i oliwą!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 719
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 317
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 719
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 317
Składniki
Na gorącą patelnię wlej oliwę, wrzuć obrany i rozgnieciony czosnek. Podsmaż go na złoty kolor, ale nie przypal. Usmażony czosnek zdejmij z patelni. Makaron ugotuj "al dente" wg przepisu na opakowaniu, odcedź i wrzuć na patelnię z oliwą. Wymieszaj dokładnie.
Na talerze wyłóż rukolę i pomidorki pokrojone na połówki. Skrop delikatnie oliwą. Wyłóż makaron i podawaj. Możesz posypać świeżo startym parmezanem.