Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostszy, najszybszy i (zdaniem moich Dziewczyn) najsmaczniejszy makaron! Przygotowanie go zajmuje tyle czasu, ile ugotowanie makaronu! A jakie pyszności! Oto wstążki z czosnkiem i oliwą!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1625
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 784
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1625
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 784
Składniki
Na gorącą patelnię wlej oliwę, wrzuć obrany i rozgnieciony czosnek. Podsmaż go na złoty kolor, ale nie przypal. Usmażony czosnek zdejmij z patelni. Makaron ugotuj "al dente" wg przepisu na opakowaniu, odcedź i wrzuć na patelnię z oliwą. Wymieszaj dokładnie.
Na talerze wyłóż rukolę i pomidorki pokrojone na połówki. Skrop delikatnie oliwą. Wyłóż makaron i podawaj. Możesz posypać świeżo startym parmezanem.