Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny makaron w kremowym sosie na bazie awokado do przygotowania w maksymalnie 15 minut. Pikantny dzięki dodatkowi czosnku i chili, wyrazisty w smaku dzięki dodatkowi sera pleśniowego.
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3474
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 46
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2836
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 161
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 121
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3474
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 46
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2836
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 161
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 121
Składniki
Awokado przekroić na pół, wyjąć pestkę i usunąć skórkę. Przełożyć do miski, dodać ser, chili, sok z cytryny, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól i pieprz. Zmiksować lub dokładnie rozgnieść widelcem. Dodać kilka łyżek wody z gotowania makaronu i wymieszać.
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Odcedzić i przełożyć do garnka. Dodać sos z awokado, pomidorki i rukolę. Wymieszać i od razu podawać ze startym grana padano.