Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny makaron w kremowym sosie na bazie awokado do przygotowania w maksymalnie 15 minut. Pikantny dzięki dodatkowi czosnku i chili, wyrazisty w smaku dzięki dodatkowi sera pleśniowego.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7865
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 293
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3095
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 591
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7865
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 293
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3095
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 591
Składniki
Awokado przekroić na pół, wyjąć pestkę i usunąć skórkę. Przełożyć do miski, dodać ser, chili, sok z cytryny, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól i pieprz. Zmiksować lub dokładnie rozgnieść widelcem. Dodać kilka łyżek wody z gotowania makaronu i wymieszać.
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Odcedzić i przełożyć do garnka. Dodać sos z awokado, pomidorki i rukolę. Wymieszać i od razu podawać ze startym grana padano.