Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybki i smaczny obiad.
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 114
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 114
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Szynkę pokroić w kostkę,podsmażyć na złoty kolor na odrobinie oliwy,następnie wyjąć na talerz i na tej samej oliwie podsmażyć również na złoty kolor pieczarki,gdy będą gotowe wyciągamy i na patelnie wrzucamy cebulę i czosnek.Podusić przez chwile.W miseczce wymieszać jajko, śmietanę, parmezan.śmietanę dodajemy na patelnię z cebulą i gotujemy przez 2min cały czas mieszając.Gdy sos mamy już gotowy dodajemy szynkę i pieczarki doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Makaron wykładamy na talerz polewamy sosem,posypujemy parmezanem i świeżą bazylią, Smacznego!!!