Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak co piątek śpieszno nam do weekendu. Danie mega szybkie i mega smaczne. 20 min i obiad gotowy.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13092
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2477
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3610
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4503
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13092
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2477
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3610
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4503
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy. W tym czasie przygotowujemy pesto: Orzechy razem z bazylią miksujemy w Benderze. Następnie dodajemy sól, pieprz i oliwę. Ponownie miksujemy. Do całości dodajemy starty parmezan, blendujemy ponownie i mieszamy z serem risotta. Do smaku doprawiamy gałką muszkatołową. Pesto mieszamy z gorącym makaronem, podajemy od razu.