Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak co piątek śpieszno nam do weekendu. Danie mega szybkie i mega smaczne. 20 min i obiad gotowy.
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 116
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 839
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 507
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 502
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 116
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 839
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 507
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 502
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy. W tym czasie przygotowujemy pesto: Orzechy razem z bazylią miksujemy w Benderze. Następnie dodajemy sól, pieprz i oliwę. Ponownie miksujemy. Do całości dodajemy starty parmezan, blendujemy ponownie i mieszamy z serem risotta. Do smaku doprawiamy gałką muszkatołową. Pesto mieszamy z gorącym makaronem, podajemy od razu.