Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 123 Ocena: 2228
Dodano: 30.05.2010
Odsłon: 15531
5-6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Na rozgrzany olej wrzucic czosnek imbir, trawe cytrynowa i paste curry, smazyc okolo minuty. Nastepnie dodac papryke, ziemniaki i fasolke, smazyc okolo 5 min. Po uplywie tego czasu dodac groszek cukrowy. Po 2 min smazenia dodac mleczko, lisc kaffir, bulion, dusic wszystko za ziemniaki beda miekkie. Gotowe danie posypac koledra i podawac z jasminowym ryzem
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

palooka 01 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
Nigdy nie jadłam tajskiej kuchni. Chętnie zrobię.:)14 Kto głosował? | Odpowiedz

nelakornelia 17 października 2010Zgłoś do usunięcia
Cudowne cudo! :D14 Kto głosował? | Odpowiedz

AvaGardner 15 października 2010Zgłoś do usunięcia
uwielbiam tajska kuchni. Paste sama robie:) z galangalem lisciami curry i slodka bazylie:) Acha no i czerwona tez:)14 Kto głosował? | Odpowiedz

tota 30 maja 2010Zgłoś do usunięcia
az mi slinka pociekla, pieknie wyglada14 Kto głosował? | Odpowiedz