Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w wykonaniu wegańska potrawka dla amatorów pieczarek.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10490
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6047
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12915
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4658
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10490
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6047
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12915
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4658
Składniki
Na rozgrzanej oliwie podsmażamy cebulę. Następnie na patelnię dodajemy pieczarki, sos sojowy i pieprz .Dusimy kilka minut.
Na patelnię dodajemy mleko kokosowe i fasolę. Dusimy aż potrawka zgęstnieje. Na koniec danie posypujemy posiekanym koperkiem. Smacznego.