Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w wykonaniu wegańska potrawka dla amatorów pieczarek.
Przepis dnia
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 1841
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 62
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 158
Przepis dnia
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 1841
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 62
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 158
Składniki
Na rozgrzanej oliwie podsmażamy cebulę. Następnie na patelnię dodajemy pieczarki, sos sojowy i pieprz .Dusimy kilka minut.
Na patelnię dodajemy mleko kokosowe i fasolę. Dusimy aż potrawka zgęstnieje. Na koniec danie posypujemy posiekanym koperkiem. Smacznego.