Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w wykonaniu wegańska potrawka dla amatorów pieczarek.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 642
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12346
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 642
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12346
Składniki
Na rozgrzanej oliwie podsmażamy cebulę. Następnie na patelnię dodajemy pieczarki, sos sojowy i pieprz .Dusimy kilka minut.
Na patelnię dodajemy mleko kokosowe i fasolę. Dusimy aż potrawka zgęstnieje. Na koniec danie posypujemy posiekanym koperkiem. Smacznego.