Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w wykonaniu wegańska potrawka dla amatorów pieczarek.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1374
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1374
Składniki
Na rozgrzanej oliwie podsmażamy cebulę. Następnie na patelnię dodajemy pieczarki, sos sojowy i pieprz .Dusimy kilka minut.
Na patelnię dodajemy mleko kokosowe i fasolę. Dusimy aż potrawka zgęstnieje. Na koniec danie posypujemy posiekanym koperkiem. Smacznego.