Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bardzo polecam dla zabieganych....pyszne i szybkie::)
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na tłuszu,dodać pokrojone pieczarki ,smażyć do odparowania wody,doprawić do smaku solą i pieprzem. Ciasto francuskie wyłożyć na blaszkę od tarty ,na wierzch dać podsmażone pieczarki ,wędlinę i posypać serem żółtym. Zapiekać w 190st,do zapieczenia sera.
Smacznego życzę!