Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie lada gratka dla koneserów pierogów po rusku. Tym razem w szybszej formie, formie tarty.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 251
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2669
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1835
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3542
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28722
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 251
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2669
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1835
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3542
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28722
Składniki
Ziemniaki gotujemy, razem z serem mielimy na średnich oczkach. Cebulę siekamy, boczek kroimy w kostkę. Na suchą patelnię wrzucamy boczek, wytapiamy tłuszcz, następnie dodajemy cebulę, szklimy. Zmielone ziemniaki z serem mieszamy z boczkiem, cebulą i majerankiem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. W formie do pieczenia rozkładamy ciasto, nakłuwamy widelcem i chwilę podpiekamy w 200°C. Na podpieczony spód wykładamy farsz. Całość pieczemy 25 minut w 200°C.