Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, ekspresowy w przygotowaniu "przegląd lodówki" :-)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3646
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 619
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3789
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 358
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 653
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3646
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 619
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3789
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 358
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 653
Składniki
Kalafior ugotować al dente, cebulę i kiełbase pokroić i przesmażyć. Ciasto przełożyć na blache wyłożoną papierem do pieczenia, posmarować ketchupem i posypać oregano. Następnie wyłożyć cebulę i kiełbasę, rozdrobniony na małe różyczki kalafior.
Sos: Jajka utrzeć blenderem z mlekiem i przyprawami, wsypac starty na dużych oczkach ser, wymieszać. Sos wylać na kalafior. Piec w temp. 200 stopni ok. 30-40 min. Smacznego :-)