Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, ekspresowy w przygotowaniu "przegląd lodówki" :-)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19253
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13042
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1689
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232127
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19253
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13042
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1689
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232127
Składniki
Kalafior ugotować al dente, cebulę i kiełbase pokroić i przesmażyć. Ciasto przełożyć na blache wyłożoną papierem do pieczenia, posmarować ketchupem i posypać oregano. Następnie wyłożyć cebulę i kiełbasę, rozdrobniony na małe różyczki kalafior.
Sos: Jajka utrzeć blenderem z mlekiem i przyprawami, wsypac starty na dużych oczkach ser, wymieszać. Sos wylać na kalafior. Piec w temp. 200 stopni ok. 30-40 min. Smacznego :-)