Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, ekspresowy w przygotowaniu "przegląd lodówki" :-)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 588
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 588
Składniki
Kalafior ugotować al dente, cebulę i kiełbase pokroić i przesmażyć. Ciasto przełożyć na blache wyłożoną papierem do pieczenia, posmarować ketchupem i posypać oregano. Następnie wyłożyć cebulę i kiełbasę, rozdrobniony na małe różyczki kalafior.
Sos: Jajka utrzeć blenderem z mlekiem i przyprawami, wsypac starty na dużych oczkach ser, wymieszać. Sos wylać na kalafior. Piec w temp. 200 stopni ok. 30-40 min. Smacznego :-)