Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna tarta na jesienne wieczory, bezmięsna ale za to sycąca.
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2155
Królowa grilla :)
Odsłon: 1413
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 255
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2155
Królowa grilla :)
Odsłon: 1413
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 255
Składniki
Z mąki, masła i jajka zagnieść ciasto i wstawić do lodówki na 30 minut. Jarmuż opłukać posiekać na drobno ( bez łodyg) i podsmażyć. Do jarmużu dodać startą na tarce do jarzyn dynię i wymieszać. Wsypać ziarna słonecznika oraz doprawić do smaku. Ciasto rozwałkować i wyłożyć nim tarę. Farsz przełożyć na ciasto i piec przez 30 minut w temp. 180 st.