Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna tarta na jesienne wieczory, bezmięsna ale za to sycąca.
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 64
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4564
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 723
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 319
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14639
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 64
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4564
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 723
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 319
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14639
Składniki
Z mąki, masła i jajka zagnieść ciasto i wstawić do lodówki na 30 minut. Jarmuż opłukać posiekać na drobno ( bez łodyg) i podsmażyć. Do jarmużu dodać startą na tarce do jarzyn dynię i wymieszać. Wsypać ziarna słonecznika oraz doprawić do smaku. Ciasto rozwałkować i wyłożyć nim tarę. Farsz przełożyć na ciasto i piec przez 30 minut w temp. 180 st.