Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co tu duzo mówić, wspaniała -jednym słowem :)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 220
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1376
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1825
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3491
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27652
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 220
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1376
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1825
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3491
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27652
Składniki
Szpinak dusimy na maśle, wgniatamy czosnek, doprawiamy do smaku, dobrze jest dolać troszkę wody. Gdy szpinak będzie gotowy, w osobnym rondelku miksujemy jaja ze śmietaną. Łączymy ze szpinakiem. Masę wylewamy na ciasto francuskie. Boki ciasta rolujemy w górę. Tak przygotowaną tartę wkładamy do nagrzanego piekarnika 200* i pieczemy 20 minut. Smacznego.