Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 658 kcal Węglowodany: 71 g Tłuszcz: 22 g Białko: 36 g
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 34
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 40
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 31
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 34
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 40
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 31
Składniki
1. Wołowinę wymieszaj z sosem sojowym, mieloną papryką i podsmaż na patelni bez dodatku tłuszczu. 2. Do jogurtu dodaj zioła prowansalskie i pieprz, wymieszaj. 3. Tortillę podgrzej na suchej patelni. 4. Na gorący placek wyłóż podsmażone mięso, porwaną sałatę, kukurydzę i fasolę. Polej sosem jogurtowo-ziołowym. Zwiń w rulon.