Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 658 kcal Węglowodany: 71 g Tłuszcz: 22 g Białko: 36 g
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 80
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 80
Składniki
1. Wołowinę wymieszaj z sosem sojowym, mieloną papryką i podsmaż na patelni bez dodatku tłuszczu. 2. Do jogurtu dodaj zioła prowansalskie i pieprz, wymieszaj. 3. Tortillę podgrzej na suchej patelni. 4. Na gorący placek wyłóż podsmażone mięso, porwaną sałatę, kukurydzę i fasolę. Polej sosem jogurtowo-ziołowym. Zwiń w rulon.