Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna imprezowa przystawka, którą przygotujesz w pięć minut! Smaczne i kolorowe roladki z tortilli, wypełnione aromatycznym farszem. Tylko kilka łatwo dostępnych składników!
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 79
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1167
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 449
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15455
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 79
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1167
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 449
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15455
Składniki
Placek tortilli smarujemy hummusem. Na hummus wykładamy garść liści szpinaku.
Na przeciwległych końcach placka układamy dwa rzędy plasterków ogórka (plasterki muszą na siebie nachodzić). Na środek placka wykładamy paprykę pokrojoną w słupki i ulubione kiełki.
Tortillę zwijamy w ścisły rulon i kroimy na 2-3 cm kawałki. Przystawkę możemy podawać od razu. Smacznego.