Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna imprezowa przystawka, którą przygotujesz w pięć minut! Smaczne i kolorowe roladki z tortilli, wypełnione aromatycznym farszem. Tylko kilka łatwo dostępnych składników!
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 47
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 162
Dzisiaj danie złożone z łososia z dodatkiem ugotowanego makaronu ryżowego. Sm...
Odsłon: 27
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 47
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 162
Dzisiaj danie złożone z łososia z dodatkiem ugotowanego makaronu ryżowego. Sm...
Odsłon: 27
Składniki
Placek tortilli smarujemy hummusem. Na hummus wykładamy garść liści szpinaku.
Na przeciwległych końcach placka układamy dwa rzędy plasterków ogórka (plasterki muszą na siebie nachodzić). Na środek placka wykładamy paprykę pokrojoną w słupki i ulubione kiełki.
Tortillę zwijamy w ścisły rulon i kroimy na 2-3 cm kawałki. Przystawkę możemy podawać od razu. Smacznego.