Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna imprezowa przystawka, którą przygotujesz w pięć minut! Smaczne i kolorowe roladki z tortilli, wypełnione aromatycznym farszem. Tylko kilka łatwo dostępnych składników!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 277
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1143
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 277
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1143
Składniki
Placek tortilli smarujemy hummusem. Na hummus wykładamy garść liści szpinaku.
Na przeciwległych końcach placka układamy dwa rzędy plasterków ogórka (plasterki muszą na siebie nachodzić). Na środek placka wykładamy paprykę pokrojoną w słupki i ulubione kiełki.
Tortillę zwijamy w ścisły rulon i kroimy na 2-3 cm kawałki. Przystawkę możemy podawać od razu. Smacznego.