Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i prosta w przygotowaniu
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10475
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6037
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5328
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12894
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4637
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10475
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6037
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5328
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12894
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4637
Składniki
Cebulę podsmażam na oleju a następnie dodaję mięso i podsmażam dalej. Przyprawiam mięso. Pozostałe składniki drobno kroję a ser ścieram na tarce. Do mięsa dodaję paprykę, pomidor oraz cebule i mieszam. Po ok. 5 minutach dodaję passatę pomidorową i podsmażam jeszcze chwilę. Piekarnik nagrzewam na 220 stopni. Na placku tortilli układam farsz mięsny, kapustę oraz ser. Szczelnie zamykam tworząc kopertę i układam w naczyniu do zapiekania. Piekę ok 20 minut. 5 minut przed końcem posypuję jeszcze serem. Na koniec można dodać natkę pietruszki.