Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i prosta w przygotowaniu
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1638
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 497
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1638
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 497
Składniki
Cebulę podsmażam na oleju a następnie dodaję mięso i podsmażam dalej. Przyprawiam mięso. Pozostałe składniki drobno kroję a ser ścieram na tarce. Do mięsa dodaję paprykę, pomidor oraz cebule i mieszam. Po ok. 5 minutach dodaję passatę pomidorową i podsmażam jeszcze chwilę. Piekarnik nagrzewam na 220 stopni. Na placku tortilli układam farsz mięsny, kapustę oraz ser. Szczelnie zamykam tworząc kopertę i układam w naczyniu do zapiekania. Piekę ok 20 minut. 5 minut przed końcem posypuję jeszcze serem. Na koniec można dodać natkę pietruszki.