Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecam mielone tradycyjne, bez jakichkolwiek dodatkowych składników. Mielone proste i smaczne . Polecam
miska, nóż, patelnia, naczynie na panierkę, widelec, ręcznik papierowy,
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13295
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 513
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9881
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13295
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 513
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9881
Składniki
Mięso mielone przełożyć do miski, dodać dobrze odciśnięta bułkę, jajko, drobno pokrojoną cebulę oraz drobno posiekany czosnek, dodać przyprawy do smaku i wymieszać. Z masy formować nie za duże kotlety mielone, lekko je spłaszczyć. Panierować w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor z każdej strony. Podawać do drugiego dania lub jako samodzielna przekąskę. Smacznego
Przygotowanie składników.
Smażenie kotletów mielonych.