Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecam mielone tradycyjne, bez jakichkolwiek dodatkowych składników. Mielone proste i smaczne . Polecam
miska, nóż, patelnia, naczynie na panierkę, widelec, ręcznik papierowy,
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7602
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 56
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257973
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7602
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 56
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257973
Składniki
Mięso mielone przełożyć do miski, dodać dobrze odciśnięta bułkę, jajko, drobno pokrojoną cebulę oraz drobno posiekany czosnek, dodać przyprawy do smaku i wymieszać. Z masy formować nie za duże kotlety mielone, lekko je spłaszczyć. Panierować w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor z każdej strony. Podawać do drugiego dania lub jako samodzielna przekąskę. Smacznego
Przygotowanie składników.
Smażenie kotletów mielonych.