Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam naleśniki
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 2725
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 10
Jako przyprawa i dodatek do sosów i zup grzybowych.
Odsłon: 274
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 2725
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 10
Jako przyprawa i dodatek do sosów i zup grzybowych.
Odsłon: 274
Składniki
Jaja zmiksować z odrobiną soli oraz szczyptą cukru. Dodać mleko, mąkę oraz wodę mineralną. Zmiksować. Naleśniki piec z obu stron. Każdy naleśnik posmarować powidłem oraz serkiem. Naleśniki zwinąć.