Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7942
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1261
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13728
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7942
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1261
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13728
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć i dokładnie odcisnąć, zaś czosnek bardzo drobno posiekać. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, doprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić masę. Na dłoni formować owalne mielone, panierować w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.