Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki tradycyjny obiad czyli ziemniaki , sałatka i do tego kotlet schabowy. Polecam
deska, tłucze, patelnia, widelec, naczynia do panierki,
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 437
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 32
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5678
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 964
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 251
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37435
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 437
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 32
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5678
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 964
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 251
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37435
Składniki
Kotlety schabowe umyć, osuszyć , a następnie rozbić delikatnie tłuczkiem. Każdy kotlet natrzeć przyprawami i posiekanym drobno czosnkiem. Obtoczyć w rozbełtanym jajku i panierować w bułce tartej. Usmażyć na rozgrzanym maśle klarownym lub oleju z każdej strony na złoty ,rumiany kolor. Podawać do drugiego dania. Smacznego
Przygotowanie schabowych.
Obtaczanie w rozbełtanym jajku , a następnie w bułce tartej.
Danie gotowe do podania.