Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie dla miłośników zdecydowanych smaków,
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 67
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 51
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 545
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 745
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 67
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 51
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 545
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 745
Składniki
1. udka umyć, usunąć grubą kość, czosnek przecisnąć przez praskę, udka natrzeć czosnkiem, solą, przyprawą do kurczaka, sosem sojowym, odstawić na noc do lodówki, 2. kapustę ugotować prawię do miękkości,odcedzić, można drobniej pokroić, 3. cebulę pokroić w kostkę, poddusić na oleju, dodać kapustę, dusić razem do miękkości, doprawić sola i pieprzem, wystudzić, 4. udka faszerować kapustą,spiąć wykałaczkami, 5. wstawić do piekarnika, piec ok 50 min na rumiano, smacznego