Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie dla miłośników zdecydowanych smaków,
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 1120
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 880
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 498
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 1120
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 880
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 498
Składniki
1. udka umyć, usunąć grubą kość, czosnek przecisnąć przez praskę, udka natrzeć czosnkiem, solą, przyprawą do kurczaka, sosem sojowym, odstawić na noc do lodówki, 2. kapustę ugotować prawię do miękkości,odcedzić, można drobniej pokroić, 3. cebulę pokroić w kostkę, poddusić na oleju, dodać kapustę, dusić razem do miękkości, doprawić sola i pieprzem, wystudzić, 4. udka faszerować kapustą,spiąć wykałaczkami, 5. wstawić do piekarnika, piec ok 50 min na rumiano, smacznego