Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak z frytkownicy jest soczysty, delikatny i smaczny.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 45
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2318
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 45
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2318
Składniki
Mięso opłucz i osusz. Wszystkie przyprawy wymieszaj.
Kurczaka natrzyj olejem a następnie przygotowana mieszanką przypraw.
Kurczaka umieść w koszu frytkownicy i smaż na programie do kurczaka w temperaturze 200st. około 25 minut. Jeśli lubisz bardzo chrupiąca skórkę możesz smażyć około 30 minut. W połowie pieczenia możesz przewrócić na drugą stronę .
Udka najlepiej smakują z ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką .