Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piersi kacze zapiekane z owocami posmakują wszystkim, którzy lubią kaczkę .Mięso jest soczyste, miękkie .
1. Pierś z kaczki kroimy na pół a z udek wyjmujemy kości
2. Mięso solimy i posypujemy przyprawą do kaczki.
3. Następnie wkładamy w woreczek do pieczenia.
4. Dodajemy żurawinę.
5. Gruszki myjemy i kroimy w cząstki, dodajemy do kaczki.
6. Woreczek zamykamy.
7. Zapiekamy 45 minut w 180˚C.
8. Kaczka gotowa.
9. Smacznego.
Smaczne udka, nadziewane bez kości, proponuję na niedzielny obiad lub święta,...
Odsłon: 6081
Składniki
1. Pierś z kaczki kroimy na pół a z udek wyjmujemy kości
2. Mięso solimy i posypujemy przyprawą do kaczki.
3. Następnie wkładamy w woreczek do pieczenia.
4. Dodajemy żurawinę. 5. Gruszki myjemy i kroimy w cząstki, dodajemy do kaczki. 6. Woreczek zamykamy.
7. Zapiekamy 45 minut w 180˚C. 8. Kaczka gotowa. 9. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotleciki po bałkańsku
Dania główne
Kasza jaglana z zielonymi warzywami
Dania główne
Burgery rybne
Dania główne
Kurczak zawijany w roladę
Kotleciki po bałkańsku
Kotleciki po bałkańsku to kwintesencja kuchni z tego regionu. Aromatyczne, le...
Odsłon: 2032
Kasza jaglana z zielonymi warzywami
uwielbiam kaszę jaglaną pod każdą postacią, z dodatkiem warzyw staje się szyb...
Odsłon: 83