Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piersi kacze zapiekane z owocami posmakują wszystkim, którzy lubią kaczkę .Mięso jest soczyste, miękkie .
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 76
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 147
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 65
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 76
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 147
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 65
Składniki
1. Pierś z kaczki kroimy na pół a z udek wyjmujemy kości
2. Mięso solimy i posypujemy przyprawą do kaczki.
3. Następnie wkładamy w woreczek do pieczenia.
4. Dodajemy żurawinę. 5. Gruszki myjemy i kroimy w cząstki, dodajemy do kaczki. 6. Woreczek zamykamy.
7. Zapiekamy 45 minut w 180˚C. 8. Kaczka gotowa. 9. Smacznego.