Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piersi kacze zapiekane z owocami posmakują wszystkim, którzy lubią kaczkę .Mięso jest soczyste, miękkie .
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 946
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 91
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2149
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 946
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 91
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2149
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Składniki
1. Pierś z kaczki kroimy na pół a z udek wyjmujemy kości
2. Mięso solimy i posypujemy przyprawą do kaczki.
3. Następnie wkładamy w woreczek do pieczenia.
4. Dodajemy żurawinę. 5. Gruszki myjemy i kroimy w cząstki, dodajemy do kaczki. 6. Woreczek zamykamy.
7. Zapiekamy 45 minut w 180˚C. 8. Kaczka gotowa. 9. Smacznego.