Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne udka w marynacie z dodatkiem miodu i dużą ilością czosnku;)
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 215
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 696
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 21165
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 215
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 696
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 21165
Składniki
Wszystkie składniki marynaty dokładnie ze sobą połączyć (czosnek oczywiście obrać i rozdrobnić). Umyte i osuszone mięso dokładnie natrzeć marynatą i na noc schować do lodówki.
Następnie mięso przełożyć na dużą blachę, polać pozostałą marynatą. Piec w piekarniku, w temp. 140 stopni przez ok. 75-80 min. A potem już tylko się zajadać ;) Smacznego!