Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne udka w marynacie z dodatkiem miodu i dużą ilością czosnku;)
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 388
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2249
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1000
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 388
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2249
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1000
Składniki
Wszystkie składniki marynaty dokładnie ze sobą połączyć (czosnek oczywiście obrać i rozdrobnić). Umyte i osuszone mięso dokładnie natrzeć marynatą i na noc schować do lodówki.
Następnie mięso przełożyć na dużą blachę, polać pozostałą marynatą. Piec w piekarniku, w temp. 140 stopni przez ok. 75-80 min. A potem już tylko się zajadać ;) Smacznego!