Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na pyszny obiad. Mięso i pieczona kapusta. Tylko dodać ziemniaki i obiad gotowy.
duże naczynie do zapiekania
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1269
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 462
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3433
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1029
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1269
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 462
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3433
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1029
Składniki
1. Kapustę poszatkuj. 2. Marchewki zetrzyj na tarce o grubych oczkach. 3. Warzywa przełóż do naczynia do zapiekania. Najpierw kapustę, na nią marchew. 4. Zalej wodą. 5. Warzywa dopraw: 1/4łyżeczki soli i pieprzu - posyp po wierzchu. Jeśli używamy bulionu -nie doprawiamy warzyw.
1. Mięso umyj, wysusz i dopraw przyprawami - sól, pieprz,papryka mielona, zioła prowansalskie. Papryka według upodobań - słodka, ostra, wędzona. 2. Mięso ułóż na warzywach.
Piecz pod przykryciem1,5 godziny w 200 stopniach, pozycja dół. Na koniec zdejmij pokrywkę i w temperaturze 180 stopni włącz termoobieg do zrumienienia mięsa.