Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecamy szczególnie tym, którzy kochają mięso drobiowe. W tej wersji wyszło bardzo soczyste, przede wszystkim aromatyczne.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2317
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421501
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2095
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2317
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421501
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2095
Składniki
Udka oczyszczamy, nakłuwamy. Piwo mieszamy z miodem, sosem ponzu, mieloną papryką i gałązkami rozmarynu. Udka marynujemy minimum godzinę. Przekładamy, razem z marynatą, do naczynia żaroodpornego. Całość pieczemy 45 minut w 180°C, co jakiś czas polewając marynatą. 5 minut przed końcem pieczenia włączamy termoobieg.