Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynata z wykorzystaniem składników kuchni azjatyckiej daje niepowtarzalny smak. Jeśli chodzi o stopień grilowania, zapewniam zamierzony.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 283
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 151
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 381
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1556
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 283
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 151
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 381
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1556
Składniki
Udka kurczaka po umyciu i osuszeniu naciąłem ostrym nożem. Składniki marynaty wymieszałem. Włożyłem do niej podudzia. Odstawiłem na 2 godziny do lodówki. W międzyczasie przygotowałem warzywa do grillowania. Paprykę po umyciu i usunięciu nasion, pokroiłem na szerokie paski. Cebulę pokroiłem na dość grube talarki. Jabłko pokroiłem na plastry. Cukinię natomiast na długie paski. Po wyjęciu udek z marynaty ułożyłem na tacce wraz z warzywami i piekłem na rozgrzanym grillu, obracałem co 3 minuty.