Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka w tym wydaniu są bardzo smaczne i aromatyczne.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 14
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 780
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2085
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4086
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 14
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 780
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2085
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4086
Składniki
Składniki na marynatę dokładnie ze sobą mieszamy.
Umyte i osuszone mięso obtaczamy w marynacie w większej misce.
Przykrywamy folią i wstawiamy do lodówki. Najlepiej na całą noc lub tego samego dnia, chociaż 3 godziny przed pieczeniem.
Piekarnik nastawiamy na 180 stopni.
Zamarynowane mięso wkładamy do rękawa lub naczynia i przykrywamy pokrywką, zostawiając nadmiar marynaty w misce, jeśli uznasz, że wyszło jej dużo.
Pieczemy 45 minut, a w połowie czasu przewróćcie mięso na drugą stronę, aby nie przypiekło z jednej strony tylko.