Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka w tym wydaniu są bardzo smaczne i aromatyczne.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 917
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1168
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 917
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1168
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Składniki
Składniki na marynatę dokładnie ze sobą mieszamy.
Umyte i osuszone mięso obtaczamy w marynacie w większej misce.
Przykrywamy folią i wstawiamy do lodówki. Najlepiej na całą noc lub tego samego dnia, chociaż 3 godziny przed pieczeniem.
Piekarnik nastawiamy na 180 stopni.
Zamarynowane mięso wkładamy do rękawa lub naczynia i przykrywamy pokrywką, zostawiając nadmiar marynaty w misce, jeśli uznasz, że wyszło jej dużo.
Pieczemy 45 minut, a w połowie czasu przewróćcie mięso na drugą stronę, aby nie przypiekło z jednej strony tylko.