Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka w tym wydaniu są bardzo smaczne i aromatyczne.
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 517
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2681
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 737
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2980
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 517
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2681
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 737
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2980
Składniki
Składniki na marynatę dokładnie ze sobą mieszamy.
Umyte i osuszone mięso obtaczamy w marynacie w większej misce.
Przykrywamy folią i wstawiamy do lodówki. Najlepiej na całą noc lub tego samego dnia, chociaż 3 godziny przed pieczeniem.
Piekarnik nastawiamy na 180 stopni.
Zamarynowane mięso wkładamy do rękawa lub naczynia i przykrywamy pokrywką, zostawiając nadmiar marynaty w misce, jeśli uznasz, że wyszło jej dużo.
Pieczemy 45 minut, a w połowie czasu przewróćcie mięso na drugą stronę, aby nie przypiekło z jednej strony tylko.