Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 590
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 59
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 33
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 16
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 880
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 295
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 590
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 59
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 33
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 16
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 880
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 295
Składniki
Czosnek oczyszczamy i przeciskamy przez praskę, dodajemy go do mleka wraz z musztardą, przyprawiamy solą, mieszamy. Miksturą zalewamy umyte mięso i wstawiamy na 4 godz do lodówki. Mąkę, paprykę i pieprz mieszamy razem wsypujemy do foliowego woreczka i wkładamy do niego mięso wstrząsamy kilka razy. Mięso rumienimy na rozgrzanym oleju Następnie dolewamy oleju i smażymy jeszcze pod przykryciem tak do godziny. Podajemy z ziemniakami i surówkami.