Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3922
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19877
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3012
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4200
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3922
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19877
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3012
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4200
Składniki
Czosnek oczyszczamy i przeciskamy przez praskę, dodajemy go do mleka wraz z musztardą, przyprawiamy solą, mieszamy. Miksturą zalewamy umyte mięso i wstawiamy na 4 godz do lodówki. Mąkę, paprykę i pieprz mieszamy razem wsypujemy do foliowego woreczka i wkładamy do niego mięso wstrząsamy kilka razy. Mięso rumienimy na rozgrzanym oleju Następnie dolewamy oleju i smażymy jeszcze pod przykryciem tak do godziny. Podajemy z ziemniakami i surówkami.