Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiad w krótka chwilę! Lubię różne wersje mięsa z kurczaka w przeróżnych panierkach, są świetne!
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 263
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25623
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 263
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25623
Składniki
Mięso myjemy nacieramy ziołami prowansalskimi, solą, pieprzem, papryką i posiekanym czosnkiem. Zawijamy w folię i wkładamy na godzinę do lodówki. W śmietanie mieszamy keczup i smarujemy udka, po czym obsypujemy je bułką tartą, wkładamy do natłuszczonej formy i przykrywamy folią aluminiową. Pieczemy w 200 stopniach do 30 minut.