Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiad w krótka chwilę! Lubię różne wersje mięsa z kurczaka w przeróżnych panierkach, są świetne!
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 136
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 228
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 136
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 228
Składniki
Mięso myjemy nacieramy ziołami prowansalskimi, solą, pieprzem, papryką i posiekanym czosnkiem. Zawijamy w folię i wkładamy na godzinę do lodówki. W śmietanie mieszamy keczup i smarujemy udka, po czym obsypujemy je bułką tartą, wkładamy do natłuszczonej formy i przykrywamy folią aluminiową. Pieczemy w 200 stopniach do 30 minut.