Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki oraz ser nie tylko sprawiają że potrawa jest wykwintna, nadają walory smakowe, dzięki czemu udka są soczyste i pyszne.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 718
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22743
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15109
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4840
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45355
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 718
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22743
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15109
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4840
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45355
Składniki
1. Udka kroimy na połówki, doprawiamy przyprawą oraz solą.
2. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
3. Podlewamy wodą i prużymy.
4. Na drugiej patelni prużymy pokrojoną drobno cebulę.
5. Dodajemy pokrojone pieczarki.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Z papryki usuwamy gniazda i kroimy w paseczki, dodajemy do grzybów
8. Na koniec dodajemy serki i gotujemy do chwili rozpuszczenia
9. Sos z pieczarkami łączymy z mięsem.
10. Dekorujemy posiekanym szczypiorkiem. 11. Danie gotowe. 12. Smacznego